A Miskolc Steelleaders bázisa a belváros egyik frekventált részén, a Szinva terasz szomszédságában található, a Szemere utca 8 szám alatt. A Holló Gyógyszertárral szemközti sarki épület első emeletén, ahova a bejutás a kapucsengőn a 112-es kód megnyomása után történik, a kapu 3 mp múlva automatikusan nyílik. Ezután végig ki van táblázva és nyilakkal jelölve az útvonal. így könnyű minket megtalálni.

Edzőtermünk részei:

  • 80 nm területű táncterem, egy oldalon tükrözött, parkettás, 3 bordásfal és 6 tornaszőnyeg van benne, hangtechnikával felszerelt (pendrive, telefon)
  • két zárható öltöző, öltözőpadokkal és ruhaakasztókkal
  • kettő, óriástükörrel felszerelt és cheer hangulatban berendezett mosdó és toalett.

Edzőtermünkben számos lehetőség van sportolásra. A cheerleading, cheerdance és torna mellett lehet hozzánk HERObic vagy RETRObic órákra is járni.

Órarend
HEROBIC

HERObic

 

4-10 év közötti gyermekek részére kifejlesztett élménytorna, ahol a mai kor divatos kedvencei, a szuperhősök segítségével sportolhatnak a gyerekek. A szuperhősök különleges képességeinek a fejlesztése történik az edzéseken, mint gyorsaság, erő, állóképesség, hajlékonyság, stb. A szuperhősök ismert mozdulatait hívjuk segítségül az egyes képességfejlesztésekhez, mindezt a mai gyermekek számára fontos külsőségekkel körítve; az edzést egy-egy jelmezbe öltözött szuperhős tartja, de a gyerekek is használnak egy-egy szuper-eszközt, maszkot, és természetesen a filmekből, rajzfilmekből ismert zenéket dolgoztuk fel az edzésprogramhoz.

Időpont: péntek 16:30-17:30
Napijegy: 1000 Ft/fő/alkalom

RETRObic

Egy olyan táncos és erősítő mozgásforma, ahol személyre szabott az edzésprogram, hatékony, de ízületkímélő mozdulatok ismétlődnek, és a klasszikus aerobik stílusát hozza vissza. Olyan 30 feletti hölgyeknek, de akár uraknak is ajánljuk, akik szeretik a 80-as, 90-es évek slágereit, hiszen anno ezekre a számokra jártak bulizni J Szükségük van mozgásra, de elvesznek a sok mai divatos edzésforma között és/vagy régóta tervezik a mozgást, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Az órákon garantált a jókedv, és az emlékek rohama a sok retro zene hatására, de így szinte észre sem veszi az ember, hogy mennyit edzett! A RETRObic kötelező kellékei a fejpánt, lábszárvédő, színes ruházat és a discogömb!  

Időpont: kedd 19:00-20:00 és csütörtök 20:00-21:00
Napijegy: 1000 Ft/fő/alkalom

Retrobic